Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2021 23:16:08

Poděkování

Poděkování

Děkuji všem voličům KSČM.

Vážení občané, milí kamarádi,
chtěl bych všem poděkovat za spolupráci ve volební kampani a za těch 1 100 preferenčních hlasů, které jsem obdržel. Skutečně jsem to nečekal a respektoval jsem rozhodnutí strany, která mě zařadila až na 5. místo kandidátní listiny.
KSČM žel nepřekročila 5% hranici nutnou pro vstup do sněmovny. Rozhodně to není konec KSČM. Dnešek je milník, který nás musí nakopnout udělat nutné změny uvnitř strany i navenek. KSČM rozhodně nekončí na politické scéně. Bude nás slyšet i mimo sněmovnu.
Mj. se za rok konají komunální volby, ve kterých dokážeme že KSČM zůstane na politické mapě. Jsem připraven pomoct KSČM k nutným interním i externím změnám a těším se na komunální volby 2022.
Váš Emil Pernica
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama