Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2021 9:51:25

Děkujeme všem voličům, kteří nás podpořili ve volbách do Poslanecké sněmovny!

Děkujeme všem voličům, kteří nás podpořili ve volbách do Poslanecké sněmovny!

V pátek a sobotu proběhly velmi důležité volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, ve kterých hnutí SPD prokázalo, že do Sněmovny neodmyslitelně patří.

Z celkového počtu 22 politických uskupení skončilo na čtvrtém místě a všech 20 nově zvolených poslanců (řada z nich svůj poslanecký mandát obhájila) bude dál nekompromisně prosazovat náš vlastenecký program. 

Všichni naši zvolení poslanci v čele s předsedou Tomiem Okamurou si velmi váží důvěry více než půl milionu voličů (přesně 513.910 voličů), kteří nám odevzdali svůj hlas, což znamená čtvrté místo se ziskem 9,56 procent. Všem našim podporovatelům – voličům velmi děkujeme a vzkazujeme, že jejich důvěru do nás vloženou nezklameme. Ve Sněmovně jsme zůstali jedinou vlasteneckou a euroskeptickou stranou, která má možnost prosazovat vlastenecký program, v němž je pro nás Česká republika a slušný a pracující občan na 1. místě. Tyto volby také ukázaly, že vlastenecky smýšlejících občanů přibývá, což nás pro naší budoucí práci velice zavazuje. Velmi nás mrzí, že strany kandidující ve volbách s podobným vlasteneckým programem nevyslyšely předvolební výzvu našeho předsedy Tomia Okamury, aby apelovaly na své voliče k podpoře hnutí SPD. Mohli bychom tak operovat ještě s lepším výsledkem a tím mít více prostoru pro povolební vyjednávání o sestavování nové vlády.

Hnutí SPD je vlastenecké hnutí, které dnes jako jediná parlamentní strana prosazuje systémové změny, jež by v naší zemi nastolily skutečnou demokracii bez přívlastků. Vždy budeme prosazovat občanskou i národní svobodu, přímou demokracii, duchovní a kulturní evropské tradice a národní hrdost. Budeme bojovat za udržení dědictví našich předků, kteří nám v minulosti vybojovali národní práva. Pánem v naší republice musejí být občané a nikoliv samozvané elity. I když bude tento boj za současného složení Sněmovny velmi těžký, my ze svých zásad neslevíme. Hnutí SPD bude vždy hájit naše slušné a pracující občany.   

Vážení občané, vlastenci, kteří jste volili hnutí SPD, ještě jednou upřímně děkujeme. Čas ukáže, že jste volili dobře a že důvěru v nás vloženou nezklameme. To Vám zaručují všichni poslanci zvolení za hnutí SPD v čele s předsedou Tomiem Okamurou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama