Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2021 7:45:50

Bezpečí našich občanů je pro nás prioritou, proto nepřipustíme islamizaci ČR!

Bezpečí našich občanů je pro nás prioritou, proto nepřipustíme islamizaci ČR!

Minulý týden zveřejnila agentura DPA s odvoláním na sdělení spolkové policie, že do Německa se trasou přes Bělorusko a Polsko od letošního srpna dostalo nelegálně více jak 4.300 imigrantů.

Převážná většina z nich pochází z Iráku, Sýrie, Jemenu a Íránu, tedy stoupenců nenávistné, netolerantní, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie.

Hnutí SPD dlouhodobě prosazuje referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie, protože nejsme zastánci nefunkčního projektu evropského superstátu, který fakticky cílí na likvidaci národních států. Navíc řízeně podporuje islamizaci Evropy spočívající v tom, že do zemí EU míří čím dál více imigrantů vyznávající islámskou ideologii a EU tomu jen nečinně přihlíží. V hnutí SPD kategoricky odmítáme existující úpravy uprchlických kvót ze strany EU, chceme prosazovat systém řešení založený na bázi zajištění bezpečnosti našich vlastních hranic. Požadujeme takové zabezpečení propustnosti vnější hranice EU, aby byla zajištěna maximální kontrola nelegální imigrace a byl zamezen vstup nelegálním imigrantům na území EU.

Do naší legislativy chceme ukotvit opatření k zamezení nelegální imigrace a k repatriaci nelegálních imigrantů, spočívající v rychlé a účinné návratové politice. Nelegálním imigrantům nechceme udělovat azyl a zřizovat pro ně záchytná zařízení. V minulém roce podle údajů Eurostatu požádalo oficiálně o azyl v evropských zemích více jak 400 tisíc imigrantů, kteří se sem dostali nelegálně. Letos bude toto číslo zajisté vyšší, neboť imigranti ve svém úsilí dostat se do Evropy nepolevují. Aktuálně nejvíce imigrantů míří přes Bělorusko do Polska a pak dále do Německa.

Německá policie zadržela dle ČTK v srpnu tohoto roku 474 imigrantů na německo-polských hranicích, které jsou vnitřní hranicí Evropské unie a Schengenského prostoru v celkové délce 467 km. V září byl počet zadržených nelegálních imigrantů na této hranici již 1.914 a za prvních 11 dnů měsíce října pak dalších 1.934. Vedoucí úřadu pro cizince v německém pohraničním městě Eisenhüttenstadt Olaf Jansen se k dané situaci vyjádřil, že počty těchto imigrantů budou dále stoupat. Azylová centra se plní především ve spolkové zemi Braniborsko, které momentálně ubytovává zhruba 2.600 imigrantů. Běžná kapacita těchto center 3.500 míst byla pomocí vyhřívaných stanů krátkodobě navýšena na 4.600 míst, přičemž se do budoucna počítá s dalším rozšířením až na 5.000 míst. Olaf Jansen se v této souvislosti vyjádřil ke složitosti takové situace. Velký problém spatřuje v dodržování covidové karantény pro všechny nově příchozí imigranty.

Hnutí SPD zastává názor, že nechce v naší republice žádné vyznavače islámské ideologie, neboť se z nich mohou rekrutovat příznivci radikálního islámu, což představuje pro naše občany velké bezpečnostní riziko. Bezpečí našich občanů je pro nás prioritní, a proto požadujeme po vládě zabezpečení ochrany státních hranic České republiky.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama