PhDr. Mgr. Vít Šimral, Ph.D. et Ph.D.

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2021 22:21:00

Praha podpořila uskutečnění soutěže Mistrovství ČR ve stepu

Praha podpořila uskutečnění soutěže Mistrovství ČR ve stepu

V říjnu se ve sportovní hale Kbely uskutečnilo Mistrovství České republiky ve stepu. Na tuto akci hlavní město Praha poskytlo neinvestiční účelovou individuální dotaci ve výši 50 tisíc korun, která byla schválena pražskými radními.

 „Podpora sportu a sportovních akcí je velice důležitá jak pro závodníky, tak i pro fanoušky, kteří byli po celou dobu tvrdého lockdownu a s ním spojených omezení o tuto podívanou připraveni. Jak sami víme, je třeba se trvale udržovat fyzicky, ale i psychicky, protože právě sport je jednou z nejlepších forem, jak předcházet řadě zdravotních onemocnění. Tanec je navíc sport, který může provozovat každý, i v pokročilejším věku, proto je každá akce tanečního sportu v Praze velmi vítána,” uvedl radní hl. m. Prahy pro oblast sportu Vít Šimral.

Soutěž se uskutečnila ve věkových kategoriích dětí, dospělých i seniorů a v disciplínách jako je sól, duet, trií, malých skupin a formacích. Mezi soutěžícími bylo možné vidět i několikanásobné mistry světa a Evropy z různých tanečních škol. Přihlášeno bylo přes 300 stepařů a vystoupili i hosté a známé tváře pořadu Star Dance. V rámci Mistrovství České republiky se konal také Tap Dance hobby festival, kde si vystoupení na soutěžním parketu mohli vyzkoušet i jen rekreační stepaři.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama