Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2021 7:55:49

Kvůli Evropské unii nám hrozí nedostatek energií a potravin!

Kvůli Evropské unii nám hrozí nedostatek energií a potravin!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Naprosto odmítáme nová vládní omezení související s růstem pozitivně testovaných. Odmítáme diskriminaci neočkovaných, pandemický zákon a covid-tyranii. Kvůli Evropské unii nám hrozí nedostatek energií a potravin. Globalismus nás přivádí ke krachu a nesoběstačnosti. Přejeme panu prezidentovi hodně zdraví a odmítáme snahu o jeho faktické politické odstranění z veřejného života. Připomínáme si výročí vzniku našeho nezávislého státu. Při obraně své nezávislosti a svobody musíme spoléhat hlavně sami na sebe a ne na takzvané spojence.

1. Naprosto odmítáme nová vládní omezení související s růstem pozitivně testovaných. Odmítáme diskriminaci neočkovaných, pandemický zákon a covid-tyranii.

Naprosto odmítáme nová vládní omezení související s růstem pozitivně testovaných. Jsou to špatná opatření. Nyní je opět nutné zacílit na ohrožené skupiny občanů a zajistit, aby nemocní dostali co nejrychleji léky tak, aby mohli nemoc zvládnout bez rizika. Naprosto nepřijatelné je přenášení kontrolních povinností na podnikatele a jejich zaměstnance pod hrozbou likvidačních pokut. Odmítáme diskriminaci neočkovaných, pandemický zákon a covid-tyranii.

2. Kvůli Evropské unii nám hrozí nedostatek energií a potravin. Globalismus nás přivádí ke krachu a nesoběstačnosti.

Už několik dní čelí motoristé kalamitní situaci s nedostatkem ad-blue (močoviny), která se přidává do naftových motorů. Jde o další důkaz krachu globálních ekonomických řetězců a nesmyslné politiky Evropské unie, která uměle zavinila závislost na této přísadě. Dlouhodobě upozorňujeme na tuto situaci a prosazujeme bezpečnost země v zajištění základních potřeb od energetiky po zemědělství. Nyní akutně hrozí nedostatek energie a může být i riziko nedostatku kvalitních potravin. Jde o důsledek eko-fanatismu Evropské unie a jejích nařízení.

3. Přejeme panu prezidentovi hodně zdraví a odmítáme snahu o jeho faktické politické odstranění z veřejného života.

Záznam z podpisu listiny svolávající první jednání sněmovny prezidentem republiky a poslední lékařské vyjádření ukazuje zřetelně, že pan prezident Zeman je nemocný, ale není ve stavu, kdy by bylo nutné řešit jeho neschopnost vykonávat ústavní povinnosti. Je lidsky správné dnes přát panu prezidentovi hodně zdraví a ne usilovat o jeho faktické politické odstranění z veřejného života.

4. Připomínáme si výročí vzniku našeho nezávislého státu. Při obraně své nezávislosti a svobody musíme spoléhat hlavně sami na sebe a ne na takzvané spojence.

28. října si státním svátkem připomínáme obnovení naší moderní státnosti a nezávislosti vznikem Československé republiky v roce 1918. Za posledních 103 let jsme svoji nezávislost několikrát ztráceli a získávali zpět. Vždy se ukázalo jako tragické, když jsme přestali spoléhat sami na sebe a svěřili jsme svoji budoucnost do rukou takzvaných spojenců, kteří nás následně zradili. Naši budoucnost a nezávislost nám nikdo nezajistí. Je to otázka naší práce a odpovědnosti. Dlužíme to těm, kteří v minulých letech bojovali za nezávislost, svobodu a demokracii naší země.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama