Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2021 18:02:00

ntenzivní zásah do svobod jednotlivce již překročil únosnou míru

ntenzivní zásah do svobod jednotlivce již překročil únosnou míru

Komentář na facebookovém profilu k donucení k očkování restrikcemi

 Bez očkování, dokladu o prodělaném onemocnění nebo bez placeného antigenního nebo PCR testu by občané od 1. 11. 2021 neměli mít přístup do restaurací, jídelen ani jiných stravovacích provozů (placené testy mají být vyžadovány i u dalších poskytovatelů služeb). O tom rozhodli členové Vlády České republiky v usnesení číslo 915 ze dne 20. 10. 2021.

Podle našeho názoru jde o jednoznačnou snahu Vlády ČR donutit občany k očkování proti nemoci covid-19. Jsme přesvědčeni, že takto intenzivní zásah do svobod jednotlivce již překročil únosnou míru a s největší pravděpodobností představuje naplnění skutkové podstaty trestného činu útisku dle § 177 trestního zákoníku (možná i dalších).

Pokud máte za to, že tímto krokem Vláda ČR porušila i Vaše práva, můžete podat trestní oznámení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama