Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2021 5:35:00

Práce s mládeží ve valašskomeziříčských oddílech a klubech je na vysoké úrovni

Práce s mládeží ve valašskomeziříčských oddílech a klubech je na vysoké úrovni

Starosta Stržínek přivítal mistry světa

Juniorské mistry světa v nohejbale Daniela Bílého, Davida Majštiníka a Tomáše Andrise hostil na radnici starosta Robert Stržínek. Poděkoval jim za vzornou reprezentaci Valašského Meziříčí a popřál mnoho úspěchů do další sportovní kariéry.

Odchovanci Nohejbalového klubu Valašské Meziříčí Daniel Bílý, David Majštiník a Tomáš Andris, kteří aktuálně hájí barvy extraligového NK Austin Vsetín, ovládli zářijové mistrovství světa hráčů do 21 let v Rumunsku. Česká výprava na šampionátu totiž jednoznačně dominovala. Rodák z Valmezu Tomáš Andris se spoluhráči Nicolasem Trucem a Zdenkem Kalousem zvítězili v soutěži dvojic, když ztratili jediný set ve finále proti Slovensku. Ještě suverénnější byli další Meziříčané Daniel Bílý s Davidem Majštiníkem, kteří s týmovými kolegy Filipem Hokrem a střídajícími Lukášem Tolarem a Zdenkem Kalousem bez ztráty setu opanovali všechny zápasy v kategorii trojic. „Tomáš, Daniel a David jsou důkazem toho, že práce s mládeží ve valašskomeziříčských oddílech a klubech je na vysoké úrovni. Jsou pro nás jasným signálem, že pravidelná podpora sportovních aktivit dětí ze strany města má smysl a může ke sportu motivovat další,“ nešetřil chválou starosta Robert Stržínek, který trojici mistrů světa i s jejich trenérem Martinem Andrisem přivítal na radnici. „Kluci patří nejen ke špičkovým hráčům v rámci naší malé republiky, ale  jsou také nejlepšími juniorskými nohejbalisty na světě. Moc jim děkuji za vzornou reprezentaci města Valašské Meziříčí a pevně věřím, že výčet jejich úspěchů ještě rozhodně není u konce,“ uzavřel s úsměvem starosta Stržínek.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama