JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2021 21:45:00

Dnešní Ústřední krizový štáb v kostce

Dnešní Ústřední krizový štáb v kostce

Komentář na facebookovém profilu k jednání ÚKŠ

 Nynější covidová vlna zřejmě kulminuje, zdaleka však není vyhráno i přes první optimistická čísla poklesu nových případů, klíčová budou data za pondělí a úterý.

Vyhláška o povinném očkování zohlednila připomínky ÚKŠ a MV ohledně profesních skupin k tzv.zvláštnímu očkování(to je terminus technicus, prakticky jde o normální očkování,jaké už cca rok běží) - policisté, hasiči profesionální, dobrovolní (zařazení do JSDH) i podnikoví, občanští zaměstnanci našich bezpečnostních sborů, strážníci obecních a městských policií.

S kraji cestou Asociace komunikována možnost pomoci při budování kapacit očkovacích center a nově z iniciativy MV a HZS i možnost nasazení cca 650 dobrovolných hasičů z jednotek JPO2 a JPO3 na výpomoc do nemocnic a sociálních zařízení cestou požadavku krajských krizových štábů.

V souvislosti s šířením mutace omikron je třeba očekávat prodloužení různých opatření ve státech EU a v následujících měsících i koordinované podmínky pro vstup do EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama