Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2022 9:55:13

Říkáme jasné NE nelegální imigraci a islamizaci České republiky!

Říkáme jasné NE nelegální imigraci a islamizaci České republiky!

Kriminální případ, který se uskutečnil po silvestrovské noci v Karlových Varech, nám opět dává za pravdu, že imigranti z islámských zemí představují pro naše občany velké bezpečnostní riziko.

Hnutí SPD definuje ve svém programu jasné stanovisko k nelegální imigraci, neboť v ní spatřujeme potenciální hrozby pro naše občany. Jasně a nekompromisně odmítáme přijímání nelegálních imigrantů na území České republiky. Říkáme jasné NE islamizaci, neboť převážná většina těchto imigrantů pochází se zemí, kde se uctívá islámská ideologie, která je neslučitelná s naší kulturou a našimi národními tradicemi, jenž vycházejí z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury. Probíhající islamizace evropských zemí, na jejíž ukončení nemá EU řešení, je s těmito hodnotami neslučitelná.

Migrační politika EU jde proti zájmům ČR, a proto kategoricky odmítáme existující úpravy uprchlických kvót ze strany EU. Chceme jiný systém řešení založený na bázi zajištění bezpečnosti našich vlastních hranic. O tom, že i v naší republice se volně pohybují nelegální imigranti, kteří zde páchají trestnou činnost a přímo ohrožují naše občany, svědčí i nedávný případ z Karlových Varů.

Násilného trestného činu se dopustil muž, který měl tři hodiny po silvestrovské půlnoci pobodat nožem v Karlových Varech ženu. Obětí se stala sedmatřicetiletá žena, kterou pachatel napadl přímo na ulici u karlovarského nádraží a způsobil jí bodné rány v oblasti hrudníku a břicha. Žena byla následně záchrannou službou převezena do nemocnice v Karlových Varech. Pachatele se na místě nepodařilo zadržet a tak se nějakou dobu toulal po ulicích, až si vyhlédl další oběť. Tou se stala devatenáctiletá dívka, kterou poblíž autobusového nádraží a finančního úřadu znásilnil. Policie ihned po prvním incidentu rozjela ve věci šetření a pachatele, kterému se dokázalo prokázat, že spáchal oba tyto závažné trestné činy, zadržela. Podle veřejně dostupných informací se jednalo o třiadvacetiletého muže původem z Afghánistánu, který do Karlových Varů přijel z Německa. Afghánec byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu a zvlášť závažného zločinu znásilnění.   

Hnutí SPD odmítá přijímat nelegální imigranty do České republiky a též všechny návrhy jejich přijímání i pod různými sankcemi, jak navrhuje EU. Unijní představitelé v žádném případě problém nelegální imigrace do Evropy nevyřeší, a proto požadujeme obnovení ochrany našich státních hranic a referendum o vystoupení ČR z EU.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama