Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2022 18:02:00

Přivítání neviditelným uprchlíkům

Přivítání neviditelným uprchlíkům

Přivítání uprchlíků, kteří jsou slušní, zveřejněné na facebookovém profilu

 Vítejte v České republice, vy , kteří prcháte před chaosem ve svých vlastích, uprchlíci před násilím, uprchlíci před zvůlí svých slabých nebo bezmocných vládců. Vítejte v přátelské zemi české, kde jsou lidé přátelští.

Vítejte Němci, Francouzi, Italové, Dánové a vůbec všichni Evropané, které z vašich domovů vyštvala blouznivá nebo dobře zaplacená, ale určitě totálně zcestná ideologie evropské komise, a především Angely Merkelové, zaplavit Evropu primitivními davy z Afriky a z Asie.

Vítejte u nás, všichni Evropané, kteří hledáte útočiště a bezpečí. Vítejte také všichni, kteří se společně s námi chcete podílet na obraně hlavní bašty Evropy, zemí, které se nepodvolily diktátu Evropské komise. U nás najdete útočiště pro své rodiny a zde můžete (až bude potřeba)pomoci při obraně proti nájezdníkům.

Máte pasy EU, nikdo vás neregistruje, žádné neziskovky ani aktivisté vás nezahrnují dary ani instrukcemi, jak máte obejít náš právní systém. Nikdo o vás neví, ale to nevadí. My vás vítáme, jako své sousedy v nouzi, jako posilu pro nadcházející bitvy.

Naši neviditelní přátelé, vítejte!

Toto jsem napsal zhruba před rokem a půl...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama