Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2022 15:27:00

Vzdávám se mandátu poslance této sněmovny

Vzdávám se mandátu poslance této sněmovny

Projev na 9. schůzi Poslanecké sněmovny 15. února 2022 k rezignaci na poslanecký mandát

 Vážená paní předsedající, vážené kolegyně, vážení kolegové,

po 11 letech ve Sněmovně před vás už předstupuji jen s jedním tématem. Než se vyslovím, tak mi ještě dovolte, abych vám všem poděkoval. Děkuji úplně všem, ale výrazně bych chtěl poděkovat těm, kteří těch 11 let ve Sněmovně mně dali smysl tím, že jsme tady mohli spolupracovat na regulaci hazardu, že jsme mohli prosadit registr smluv, že jsme mohli omezit dluhové otrokářství, nebo že jsme přidali pátý týden dovolené vedoucím mládeže. Poděkovat chci úplně všem, protože každý rozhovor, každá debata, byly obohacující. Každá byla zkušeností a stála za to. Takže děkuji vám.

Chtěl bych vládě, která je v lavicích za mnou, moc popřát, ať se jí daří, ať je úspěšnou vládou, protože věřím tomu, že když bude úspěšnou vládou, budou to úspěšné roky i pro Českou republiku. Nemá to jednoduché, protože část složitostí a problémů zdědila, část přichází nanovo. Jedním z těch problémů, které se objevily nanovo, jsem se stal i já. A já prostě této vládě přeji maximální úspěch a přišlo mi škoda, že bych její práci zatěžoval a komplikoval tím, že bych jí starosti přidělával.

Proto jsem se rozhodl, že budu rezignovat na poslanecký mandát. Tímto se také podle článku 24 Ústavy vzdávám mandátu poslance této Sněmovny. Já vám všem děkuji, přeji vám mnoho úspěchů, životních, politických, ať se vám všem daří a ať co možná fungujete jako ten zákonodárný sbor, který odvádí dobrou práci pro prospěch České republiky. Hodně štěstí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama