Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2022 15:45:00

Poprosím, pojďme se navzájem respektovat

Poprosím, pojďme se navzájem respektovat

Projev na 15. schůzi Poslanecké sněmovny 11. března 2022 k vládnímu návrhu zákona o některých opatřeních v souvislosti s ozbrojeným konfliktem na území Ukrajiny, vyvolaným invazí vojsk Ruské federace

 Dámy a pánové,

já jsem jenom chtěl tu situaci uklidnit. A poprosit kolegy, kteří tady nás vyzývají, abychom něco říkali nebo neříkali, ale aby oni nedělali totéž z druhé strany. Já si hrozně cením té odpovědi Karla Haase, který ve stejném duchu, odborně, konkrétně, na základě konkrétních paragrafů odpověděl i mně, když jsme tady měli předevčírem nějaký jiný bod, takhle by to podle mě mělo vypadat.

Prostě nějaký poslanec tady vystoupí. My říkáme, že to podporujeme, ale to neznamená, že ve sto procentech se přece shodneme. Na tom přece není nic špatného, aby okamžitě přilétla nějaká nálepka. Takže poprosím, pojďme se takhle navzájem respektovat.

Karel Haas dobře a krásně odpověděl, já si toho hrozně cením, a v tomto duchu by to mělo pokračovat. A ne že tady kumulují další a další vystoupení, které potom vkládají mým kolegům něco, co neřekli, abyste s tím tady potom vedli nějaký spor a rozpor. To si myslím, že je úplně zbytečné. Takže ten můj požadavek platí jak na tu stranu, jak jste řekl, pane kolego, tak i na tuto stranu, a na tuto stranu v této chvíli víc.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama