Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2022 15:35:00

Pokud nám stát něco dá, bude to fajn, pokud nám nic nedá, také to přežijeme

Pokud nám stát něco dá, bude to fajn, pokud nám nic nedá, také to přežijeme

Projev na 23. schůzi Senátu ČR dne 17. března 2022 k vládnímu návrhu zákona o některých opatřeních v souvislosti s ozbrojeným konfliktem na území Ukrajiny vyvolaným invazí vojsk Ruské federace.

 Hezké a příjemné dopoledne, vážený pane předsedo, vážený pane místopředsedo, vážený pane ministře, milé kolegyně, kolegové, opravdu budu stručný. Jenom chci sdělit panu ministrovi, že určitě má podporu myslím, že všech starostů, starostek, primátorů, primátorek napříč Českou republikou. Ať jsou to Čechy, Morava a Slezsko. My jsme si vědomi toho, že nejenom vláda musí pomáhat finančně, ale i my na obcích a městech bychom měli být nápomocni vládě v tom, že se postaráme o uprchlíky. A drtivá většina z nás už tak činí. A činíme to i přesto, že jsme nevěděli, že stát nám bude s něčím pomáhat. Pokud nám stát něco dá, bude to fajn, pokud nám nic nedá, také to přežijeme, protože jsme přežili i jiné horší časy. A můžete říct svým kolegům a kolegyním, že určitě tady v této věci vás podpoříme a věříme všichni, že válka na Ukrajině skončí když ne v horizontu dní, tak několika týdnů. A věříme, že řada lidí, kteří tady dneska u nás jsou a aspoň se cítí bezpečně, se vrátí do svých domovů. Děkuji vám za pozornost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama