Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2022 16:21:00

Co bych dělal já na místě Rakušana?

Co bych dělal já na místě Rakušana?

Komentář na facebookovém profilu k nástupu nového policejního prezidenta do funkce

 Tak máme nového policejního prezidenta Vondráška, včera se oficiálně ujal funkce. Před jeho nástupem dlouhodobě varuji. Je to kamarád lidí z okruhu Ivana Langera. Zpackaná reorganizace, podstavy, rezignace na práce se zdroji, to všechno jde i za ním jako za dlouholetým 1. náměstkem policejního prezidenta.

Před těmi pěti lety to byl on, kdo obhajoval nesmyslné sloučení útvarů, které teď bude chtít znovu osamostatňovat. Výběrem tohoto policejního prezidenta se Vít Rakušan dostal do absolutního vleku ODS.

Co bych dělal já na místě Rakušana? Úplně nejdřív bych otevřel výběrové řízení na větší množství kandidátů. Výběrové řízení s jedním kandidátem je fraška. A moje požadavky na dobrého kandidáta by byly úplně jasné, přesně podle toho, co jsme slibovali i před volbami. Priorita na ekonomickou trestnou činnost, navrácení útvaru na boj s korupcí podle struktury vrchního státního zastupitelství, návrat k práci se zdroji ubrání administrativy policistům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama