Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2022 8:47:00

Vládo, řešte konečně vysoké ceny a zdražování

Vládo, řešte konečně vysoké ceny a zdražování

Komentář na facebookovém profilu ke zdražování.

Vládo, řešte konečně vysoké ceny a zdražování!

Příspěvek na děti je aspoň něco, ale vůbec to neřeší vysoké ceny, které lidi denně platí u potravin, na složenkách a na čerpačkách. Vláda by měla okamžitě snížit DPH na potraviny, snížit regulovanou složku energií a taky udělat žádost na příspěvek na bydlení tak jednoduchý, že to zvládne i dítě.

To je samozřejmě jenom začátek. Dále musí vláda už teď řešit, co bude v září, kdy začne topná sezona a taky nový školní rok s tisícovkami nových žáků.

A musím tedy říct, že mě děsí, když Jurečka řekl, že na vyplacení dávky jde ministerstvo připravit informační systém. Viděl jsem za svoji kariéru tolik tunelů v IT, že jsem okamžitě zpozorněl. Navíc jsme pořád v nouzovém stavu, takže i tuhle stránku věci za vás budu sledovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama