Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2022 20:43:00

Dávka 115 korun pro 90letou paní. To je naprostá blamáž Fialovy vlády

Dávka 115 korun pro 90letou paní. To je naprostá blamáž Fialovy vlády

Komentář na facebookovém profilu k takzvanému Deštníku proti drahotě.

 Další neuvěřitelná blamáž Fialovy vlády. Web Novinky dnes informuje o 90leté seniorce paní Marii, která bydlí sama, a v zoufalství ze zdražování na základě vládní výzvy požádala o příspěvek na bydlení. Paní Marie se prokousala složitým mnohastránkový formulářem a byla jí přiznána dávka 115 Kč měsíčně! To je nově vládou přestavený “Deštník proti drahotě” v praxi! K tomu lze dodat již jen jedno - ať podá vláda Petra Fialy DEMISI!

"Jsem bývalá klientka zkrachovalé Bohemia Energy. Platila jsem za plyn měsíční zálohy 3700 korun měsíčně, celková výše měsíčních záloh byla zhruba 6000 Kč,“ popisuje Novinkám paní Marie svůj příběh. Nový dodavatel energií jí následně po podpisu smlouvy vyměřil zálohy 8270 korun. „Moje celkové náklady na bydlení – tj. zálohy na plyn, elektřinu a vodu – činí měsíčně 13 160 korun.“ vypráví...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama