Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2022 8:40:00

Stydím se před Evropou za takového premiéra a takovou vládu

Stydím se před Evropou za takového premiéra a takovou vládu

Komentář na facebookovém profilu k předsednictví ČR Radě Evropské unie.

 Vláda Petra Fialy nehájí zájmy České republiky, ale zájmy EU, Bruselu a Washingtonu! EU a diktát cizích mocností naší zemi škodí. Naše země musí být znovu naše, protože nám patří. Česká republika a čeští občané na 1. místě!

Jako hlavní prioritu číslo jedna za Českou republiku stanovila vláda Petra Fialy (ODS) v rámci půlročního předsednictví ČR Evropské unii téma poválečné obnovy Ukrajiny. Proč má Fialova vláda jako hlavní prioritu cizí zemi, která navíc není ani členem EU, a nikoli svoji vlastní? Česká republika a problémy našich občanů nejsou pro Fialovu vládu na prvním místě. Podle názoru SPD by mělo být hlavní prioritou vyřešení drahých energií a potravin, což sužuje všechny naše občany. A samozřejmě také změna EU na společenství spolupracujících svobodných a suverénních států bez diktátu z Bruselu, což mimo jiné přímo souvisí i se současnými drahými energiemi, potravinami a dalším zbožím.

Od 1.července na půl roku převzala Česká republika předsednictví EU a zahraniční média jsou v této souvislosti plná informací o korupci a organizovaném zločinu ve stranách vládní koalice Petra Fialy (ODS). Takovou ostudu a poškození image ČR a našich slušných občanů za tak krátkou dobu snad ještě žádná dosavadní vláda neudělala. Fialova vláda otevřeně škodí naší republice a udělala z naší krásné země v očích zahraničí zkorumpovanou zemi. Stydím se před Evropou za takového premiéra a takovou vládu!

Náklady na půlroční předsednictví ČR Evropské unii budou astronomických 2,25 miliardy korun. Předsednictví malých členských zemí EU je pouze divadlo, aby měly občané malých zemí pocit, že snad něco v EU ovlivní. Realita je taková, že neovlivní nic, což všichni samozřejmě uvidíte.

Co si o tom myslíte vy? Napište mi do komentářů. Přeji hezký den.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama