Ing. Jan Volný

  • ANO 2011
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2022 13:03:00

Neviděl jsem, že by ty miliardy byly v novele rozpočtu

Neviděl jsem, že by ty miliardy byly v novele rozpočtu

Projev na 39. schůzi Poslanecké sněmovny 16. září 2022 k vládnímu návrhu zákona o spotřebních daních

 Krásný dobrý den, vážení kolegové, kolegyně, vážená vládo, paní předsedkyně.

Já nejsem zdaleka tak přesvědčen o tom, že opatření, která v průběhu léta udělala vláda proto, aby se ten dopad navýšení pohonných hmot pro naše občany a pro naše firmy stala účinnými. Nejsem takový optimista jako pan ministr, nicméně bych chtěl tímto potvrdit i naše hlasování na včerejším mimořádném rozpočtovém výboru a potvrzuji za klub ANO, že tento návrh pana ministra podpoříme, protože to ve svém podstatě má pro naše dopravce smysl.

Dále bych chtěl zmínit i další parametry, které mě někdy malinko mrzí a nemají až tak úplně velkou logiku, nicméně nechám si to asi až do dalšího bodu, jelikož tyto body k tomu náleží.

Jenom ještě malinkou poznámku. Já jsem neviděl, že by těchto 9 miliard na příští rok, ale především ty necelé 2 miliardy na letošní rok byly v té novele rozpočtu, ale předpokládám, že pan ministr to tam ještě v rámci pozměňovacích návrhů dodá, protože se to týká letošního roku a mělo by to v tom rozpočtu být.

Děkuji za pozornost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama