PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2022 19:21:00

Vladimír Putin se už dočista zbláznil

Vladimír Putin se už dočista zbláznil

Komentář na facebookovém profilu k vyhlášení mobilizace v Rusku

 Částečná mobilizace, kterou Putin vyhlásil, povolává do zbraně dalších 300 tisíc odvedenců. A to ve chvíli, kdy si loutkové separatistické vlády v oblasti Luhansk a Doněck přejí na rychlo svolat referendum o připojení se k Ruské federaci. Ochoten je pro to obětovat ohromné množství vlastních lidí. To je celý důvod jeho mobilizace. S ničím jiným není schopen přijít, s ničím jiným není ochotný pracovat.

Putin už dlouhou dobu říká, že “útok na ruské výsostné území” ho opravňuje k použití taktických nukleárních zbraní. Ten recept je tedy jednoduchý. Území, kde se bojuje, rychle připoutat k Rusku a pak vyhrožovat celému světu jaderným konfliktem, aby se všichni báli cokoliv udělat.

Vladimír Putin se už dočista zbláznil. Jen kvůli své imperialistické doktríně a egu je ochotný bezdůvodně riskovat globální válku a vyvraždit města i národy. Svobodný, demokratický svět, jehož je Česká republika součástí, se ale nenechá vydírat. Nikdy nedovolíme, abychom opět padli pod jho totalitního režimu, který si necení lidského života. Ukrajina si svou cestu zvolí sama. Ale ne dřív, než se Putinovy síly kompletně stáhnou z celého území, které okupují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama