JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2022 18:50:00

V Senátu budu zastupovat všechny občany ve volebním obvodu č. 19

V Senátu budu zastupovat všechny občany ve volebním obvodu č. 19

Poděkování na facebookovém profilu za hlasy ve volbách do Senátu

 Vážení občané, přátelé,

právě skončilo druhé kolo senátních voleb, ve kterém jste mi dali důvěru a byla jsem zvolena senátorkou. Mockrát děkuji všem, kteří přišli k volbám i ve druhém kole. Jsem velice vděčná za každý váš hlas.

Těším se na práci v Senátu, kde budu zastupovat nejen své voliče, ale všechny občany ve volebním obvodu č. 19 - Praha 11, 15, 22, Benice, Dolní Měcholupy, Kolovraty, Královice, Křeslice a Nedvězí.

V Senátu bych ráda využila své zkušenosti z komunální politiky a také z pomoci při řešení problémů občanů, čemuž se jako advokátka věnuji mnoho let. Chci realizovat svůj volební program a přispět ke zlepšení života a společenské atmosféry v naší zemi.

V současnosti se naše republika nachází v nelehké situaci. Je třeba napřít všechno úsilí pro občanskou sounáležitost a cílenou pomoc všem, kteří ji opravdu potřebují.

Velice si vážím vaší podpory.

Vaše Hana Kordová Marvanová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama