Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2022 17:14:00

Ministr Síkela se bohužel nezmohl na odpověď

Ministr Síkela se bohužel nezmohl na odpověď

Komentář na facebokovém profilu k interpelaci ministra Jozefa Síkely o jeho veřejném nabádání firem k podvodu

 Interpelovala jsem ministra Síkelu, který na sněmu Svazu průmyslu a dopravy směrem k velkým firmám, pro které nepřipravil pomoc s drahými energiemi, pronesl toto: „Všem velkým firmám doporučuji, tvařte se jako malé a střední, aspoň na přechodnou dobu.“

Zajímalo mě, jaké kroky mají tedy velké firmy učinit, aby se tvářily jako malé a střední firmy, protože ony si teď nevědí rady, jak to mají udělat, aby dosáhly na pomoc, která je určena pro malé a střední firmy.

Ptala jsme se záměrně, jelikož právě za toto stojí před soudem Andrej Babiš, a ministr Síkela veřejně nabádal velké firmy k podvodu, aby se tvářily jako malé a střední, a přitom jsou velké.

Ministr Síkela se bohužel nezmohl na doplňující odpověď.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama