Ing. Jana Komrsková

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • nám. primátora HMP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2022 13:12:00

Odmítli jsme být na Praze 10 jen do počtu

Odmítli jsme být na Praze 10 jen do počtu

Komentář na facebookovém profilu k sestavování koalice na Praze 10.

 Odmítli jsme pouze formální účast v radě Prahy 10 tzv. „do počtu“. Nyní po uzavření  koaliční smlouvy  nové rady Prahy 10 složené ze Společně pro Prahu 10 (ODS a TOP09), VLASTA a STAN s podporou KDU-ČSL a “nakoupených” přeběhlíků z hnutí ANO se můžeme přesvědčit, jak nerovnoměrně jsou pravomoci rozděleny. To jen potvrzuje, že slabší partner VLASTA na jednání nepřišel jednat, ale prostě pobrat placené funkce. A podle toho to vypadá. Koalice VLASTA se spokojila s několika bezvýznamnými placenými funkcemi a sehraje roli fíkového listu, na kterou zcela dobrovolně přistoupila.

Zodpovědně můžeme říct, že my jsme do vyjednávání vstupovali s požadavky, které odpovídaly našemu výsledku voleb a nebyl důvod z nich ustupovat.

Nerespektujeme vyjednávací taktiku „kdo chce méně, toho berem, ale vládnout budeme POUZE my“, kterou nastolila koalice SPOLEČNĚ pro Prahu 10. My jsme šli do politiky s tím, že chceme naši městskou část měnit k lepšímu a prosazovat náš program.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama