Ing. Jan Volný

  • ANO 2011
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2022 17:15:00

To je ten Patrikův dvojí metr

To je ten Patrikův dvojí metr

Projev na 44. schůzi Poslanecké sněmovny 16. listopadu 2022 k zákonu o právu na digitální služby

 Děkuji, pane předsedající. Já už nebudu teď loudit odpověď od pana ministra kolem vysokoškolského vzdělání. Já s ním v podstatě souhlasím, že jsou středoškoláci, kteří jsou schopní, šikovní a jsou schopni dělat i funkci šéfa té agentury IT, ale stejně tak by byl schopen nevysokoškolák řídit sportovní agenturu, pane ministře.

Nehledě na to, že bývalý, teď už bývalý šéf sportovní agentury uvedl jako hlavní důvod svého odchodu, že nebude splňovat právě toto kritérium v připravovaném zákoně, takže tam vám to nevadilo a tady argumentujete možná dobře. Neříkám, že nejsou středoškoláci špičkoví a šikovní, ale tam vám to nevadilo. To je ten dvojí metr Patrika.

Děkuju.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama