Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2022 7:33:00

Zakázka na nákup nových tramvají za 15 miliard

Zakázka na nákup nových tramvají za 15 miliard

Považuji za krajně nevhodné, aby Pražský dopravní podnik v této době vypisoval zakázku na 200 nových tramvají za 15 miliard korun.

 Připomeňme si, že dopravní podnik se ještě nedokázal očistit od kauzy Dozimetr, která měla rozsah mafiánských chapadel do té doby nevídaný. Tato kauza zasáhla nejvyšší patra politiky. Navíc dopravní podnik nyní nad sebou nemá ani řádnou kontrolu, protože ani dozorčí rada není ještě stínu Dozimetru zbavená.

Je to opravdu nešťastné načasování a myslím, že nikdo z občanů nebude mít k této veřejné zakázce ani kousek důvěry. Navrhuji proto s novými tramvajemi počkat do doby, než se situace narovná. Další otázka samozřejmě je, zda je vůbec tak akutně potřebujeme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama