JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2022 5:34:00

Skandály v Dopravním podniku hlavního města Prahy pokračují

Skandály v Dopravním podniku hlavního města Prahy pokračují

Komentář na facebookovém profilu k přidělování dalších zakázek obviněným v kauze Dozimetr

 Dál vedení DPP přiděluje zakázky obviněným v kauze Dozimetr. V tomto konkrétním případě dostane 44 miliónů korun firma, kterou vlastní člověk obviněný z korupce, protože se pokusil uplatit člena dozorčí rady DPP, který na protest proti tomu z dozorčí rady odstoupil.

Současné vedení hl. m. Prahy v čele s primátorem Hřibem odmítá neúnosnou situaci řešit. Hned po vypuknutí kauzy Dozimetr letos v červnu jsem navrhla odvolání dozorčí rady a představenstva, které nesou za kauzu Dozimetr odpovědnost. Většina zastupitelů včetně Jana Čižinského a Zdeňka Hřiba to odmítla. Dosluhující rada hl. m. Prahy včera dokonce prodloužila mandát stávajících členů dozorčí rady.

Dokud nebude zvoleno nové vedení Prahy, které bude mít konečně zájem ukončit tyto skandály v DPP a všechno vyšetřit, bude tato městská firma de facto vládcem nad Prahou a budou peníze daňových poplatníků končit v rukou lidí, obviněných ze zločinného spolčení!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama