Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2022 9:43:00

Spolupráce města a Vsetínské nemocnice je dlouhodobě na vysoké úrovni

Spolupráce města a Vsetínské nemocnice je dlouhodobě na vysoké úrovni

Chladící gely, masti, hygienické potřeby a inkontinenční pomůcky za dvaadvacet tisíc korun předal starosta Vsetína Jiří Čunek v pátek 9. prosince oddělení následné péče Vsetínské nemocnice. Zároveň poděkoval za péči pro obyvatele.

 "Vsetínskou nemocnici sice neprovozuje město, nicméně je významnou součástí města a poskytuje jeho obyvatelům, i obyvatelům okolních obcí, kvalitní zdravotní péči. Spolupráce města a Vsetínské nemocnice je dlouhodobě na vysoké úrovni a těším se, že bude i nadále pokračovat,“ uvedl starosta Jiří Čunek. „Setkání s předáním dárků, které nám pomáhají při péči o pacienty oddělení následné péče, se stala již milou součástí Adventu,“ poděkoval za nemocnici náměstek pro léčebnou péči Martin Metelka.

Oddělení následné péče poskytuje lékařskou, rehabilitační i ošetřovatelskou péči. Přijímá pacienty, u kterých skončila akutní fáze léčby, poskytuje jim péči, která stabilizuje jejich stav a připraví je na návrat do domácího prostředí, nebo sociálního zařízení. Přijímá rovněž pacienty s chronickými nemocemi, ale i pacienty s nevyléčitelným onemocněním, v terminálním stádiu nemoci. Ročně je zde hospitalizováno na sedm stovek pacientů. „Dva předchozí covidové roky pro nás byly hodně náročné, ale i rok letošní. V květnu, září a říjnu jsme měli obě patra plná pacientů, u nichž byla prokázána nákaza Covid-19. Jsme rádi, že na nás Město Vsetín myslí, je to pomoc dlouhodobá a jsme za ni velmi vděčni,“ dodala primářka oddělení následné péče Zuzana Vojtěchová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama