JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2023 21:14:00

Dejte ANO pro Kladno bez heren

Dejte ANO pro Kladno bez heren

Informace na facebookovém profilu k referendu o hazardu na Kladně

 Kladno má šanci stát se dalším městem, které se zbaví hazardních heren. Dejte ANO pro Kladno bez heren. Souběžně s prvním kolem prezidentských voleb 13. - 14. ledna 2023 se na Kladně uskuteční referendum o hazardu. V referendu bude otázka, zda občané Kladna souhlasí s tím, aby město zamezilo provozu hazardních her.

Iniciativu Kladnobezhazardu.cz (ZDE) podporuji protože souhlasím s tím, že by se měly hazardní hry regulovat. Herny s automaty totiž vedou k závislosti na hazardních hrách a jsou ostudou veřejného prostoru.

Již dříve se mi jako radní hl. m. Prahy podařilo prosadit přísnou vyhlášku o regulaci hazardních her, která zakazuje v Praze automaty v kasínech a hernách úplně. Nyní je potřeba, aby co nejvíce Kladeňáků přišlo k referendu a hlasovali “ANO” za Kladno bez heren. Budu proto ráda, když budete Kladnobezhazardu.cz sdílet informaci ZDE, aby se o referendu dozvědělo co nejvíce lidí.

Kdy bude referendum platné a závazné?

  • Musí přijít více než 35 % oprávněných voličů, tedy 18 300 voličů.
  • Aby automaty z Kladna zmizely, musí hlasovat ze zúčastněných pro minimálně 13 100 voličů (tj. 25 % z celkového počtu voličů).

Platný výsledek referenda je pro zastupitelstvo závazný a lze změnit jedině dalším referendem!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama