Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2023 19:57:00

Jejich revírem je Twitter, jejich tempo je vražedné

Jejich revírem je Twitter, jejich tempo je vražedné

Komentář na facebookovém profilu k agresivním útokům na sociálních sítích

 Život na českém Twitteru, a to nejen kolem voleb prezidenta (jakkoliv teď je to obzvlášť patrné):

Jejich revírem je Twitter, jejich tempo je vražedné, každý, kdo má jiný názor, je dehonestován, patřičně onálepkován, pořádně pozurážen, TW letka ho důkladně prosmaží. Nikdo nesmí uniknout morálním majákům.

Od svého počítače či mobilu při ranní/dopolední/odpolední kávě jsou schopni zkopat do kuličky i Vemolu a rozpoutat 3. světovou válku. Často volají po jednotě v mimořádné chvíli, není přece doba na okopávání kotníků, prostě žádná kritika současné vlády, ovšem sami útočí, kritizují a okopávají doslova celé tělo 24/7.

Nic nectí, odlišný názor, ale ani zdraví či nějaký handicap oponenta. Přitom mají pocit, že jsou elitou, těmi lepšími, vzdělanějšími, a co je pikantní, i těmi tolerantnějšími.

Nechme je v té bublině žít a nebuďme jako oni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama