Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2023 22:21:00

Aby z toho na další čtyři roky nebyl jeden velký Kocourkov

Aby z toho na další čtyři roky nebyl jeden velký Kocourkov

Komentář na facebookovém profilu k jednání na pražském magistrátu

 Skoro 4 měsíce po volbách máme v Praze konečně posun. Jsem rád. Jen si moc nedovedu představit, jak budou spolupracovat dva takhle rozdílné tábory. Pravicové SPOLU, které například chce stavět další silnice a okruhy, a levicoví Piráti, kteří naopak chtějí auta dostat z Prahy. Těch neshod je mezi nimi celá řada a já jsem zvědavý, jak budou hledat kompromisy a rozhodovat se v zájmu Pražanů, když jen sestavit nové vedení města jim trvá celé věky a je obklopeno řadou osobních urážek a konfliktů.

Nabízí se tu samozřejmě i další otázky. Co Čižinského Praha Sobě? Znamená to, že Piráti navzdory svým tvrzením po tak krátké době poruší svoji novou alianci? Jak si případná nová koalice rozdělí gesce? Kdo bude rozhodovat o čem a jak hodlají hledat shodu, když všichni vlastně chtějí prosazovat něco úplně jiného?

Bojím se, aby z toho na další čtyři roky nebyl jen jeden velký Kocourkov.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama