Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2023 21:09:00

Je to volba mezi hrbolatou cestou a propastí

Je to volba mezi hrbolatou cestou a propastí

Výzva na facebookovém profilu k účasti v druhém kole prezidentských voleb

 Iniciativa "Zachraňme náš stát", které jsem členem, vydala prohlášení k 2. kolu voleb:

Iniciativa Zachraňme náš stát (ZNS) není fanklubem Andreje Babiše. Zásadně odsuzujeme jeho kroky zejména v době koronavirových restrikcí a lockdownů, stejně jako následnou politiku jeho vlády v podobě distribuování kompenzačních nekrytých peněz, které roztočily inflační spirálu. Zároveň ale dobře víme, že si na mezinárodním fóru, včetně Evropské rady, mnohokrát dokázal bouchnout do stolu a zastat se zájmů České republiky.

Jeho protikandidát se horlivě hlásí k celé pokleslé progresivistické agendě, klimatickému šílenství a řinčení zbraní. Už dopředu inzeruje, že bude poslušným vykonavatelem cizích zájmů, jak byl ostatně celý život zvyklý.

U volební urny je každý sám za sebe. Volební akt je výsostně individuálním rozhodnutím. ZNS přesto prosí všechny zodpovědné občany, aby se nedali znechutit, aby ke druhému kolu prezidentské volby přišli a aby u toho zvážili, který z kandidátů je dosazován cizími silami, který z kandidátů nemá nebo snad i tají své názory, aby měl volné ruce ke službě svým loutkovodičům, a který naopak už nesl politickou odpovědnost, měl příležitost se vybarvit v dobrém i zlém a u nějž víme, co můžeme čekat.

Je to volba mezi hrbolatou cestou a propastí. Nenechme o své zemi rozhodovat ty, kteří budou mít větší motivaci přijít k volbám. Rozhodněme my. Nemáme to snadné. Ale svou odpovědnost přijímáme. Přijměte ji také.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama