Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2023 18:36:00

Ani opoziční smlouva tu nebyla navždy

Ani opoziční smlouva tu nebyla navždy

Komentář na facebookovém profilu k volbě prezidenta.

 Gratuluji Petrovi Pavlovi ke zvolení prezidentem ČR.

Tyto volby by se daly popsat jako dvojí metr (strašení válkou, antikomunismus, agrese příznivců, hloubení příkopů), jako dalmatinský černobílý pohled na svět (dobro a zlo, lež a pravda) a jako přesilovka (vládní strany, média, umělecká fronta, neúspěšní kandidáti z 1. kola, sociální sítě…), a tak to i dopadlo.

Chtěl bych poděkovat těm více než 41% voličů, kteří i přes tu neuvěřitelnou masáž a jednostrannost, přes zesměšňování a někdy i výhružky, volili poraženého kandidáta.

Nicméně volby skončily a je třeba poblahopřát vítězi a přát si, aby se politika a atmosféra ve společnosti zklidnily. Ani opoziční smlouva tu nebyla navždy, i když to tak tehdy vypadalo…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama