Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2023 21:20:05

Přestaňme se bát a hrbit před narůstající cenzurou !

             Přestaňme se bát a hrbit před narůstající cenzurou !

Bezpečnostní a ekonomická situace našich občanů se rapidně zhoršuje každým dnem.

 

 Od prvního  dne  vzniku   asociální vlády  Petra Fialy  jsou veškeré vládní kroky  namířeny  proti vlastním občanům ve prospěch zájmů nadnárodních společností, EU a NATO.  V  podstatě  po celé období   působení  prozápadně  asociálně  orientované vlády  se konají  mohutná protestní  shromáždění, která  zesílila po vypuknutí válečného  konfliktu  mezi fašistickým režimem Ukrajiny a Ruskou federací, do kterého se na straně Ukrajiny  v plné nahotě stále silněji  angažují  téměř  všechny státy NATO. 

  V  posledním  období,  kdy svět balancuje na pokraji   jaderného válečného  konfliktu  a kdy  k eskalaci konfliktu , bohužel  víc než je žádoucí ,  napomáhá  vláda České republiky  jsou veřejnosti předkládané výzvy  s požadavkem na mírové diplomatické urovnání  válečného konfliktu a vedoucí k odstranění vlády kabinetu Petra Fialy.

     Výzva  Pojďme  se nebát! https://zachranmenasstat.cz/pojdme.php,  která světlo světa spatřila 25. února 2023 a během pár hodin od zveřejnění má první tisícovku  podpisů  je zatím poslední svého  druhu.  Charakterem navazující na nedávno zveřejněnou petici  Výzva českým politikům  - zastavte válečné štváčství https://www.petice.com/vyzva_ceskym_politikum_-_zastavte_valecne_stvacstvi,  ale především na  prvotní,  velmi  úspěšnou petici  Mír  a spravedlnost. https://miraspravedlnost.cz/

  Stejně jako k předcházejícím peticím i k výzvě Pojďme se nebát , přidávám bez výhrad svůj podpis. Připojuji se tak k více než padesátce autorů  výzvy a  řadím  se k těm, kterým jde o zachování míru a samotné existence naší krásné země, kteří se přestali bát a hrbit se před narůstající cenzurou, kteří řekli jasné NE této vládě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama