PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2023 11:32:00

Po podpoře seniorů chceme podpořit také rodiny s dětmi

Po podpoře seniorů chceme podpořit také rodiny s dětmi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k plánované snížené valorizaci důchodů a myšlenkových mapách Pirátů čnějící valorizaci rodičovského příspěvku.

 Opoziční lídryně mě nerozhází. Jako bývalá skautka také dokážu zvládnout několik dní ve sněmovní džungli!

Mrzí mě, že místo realistických návrhů opozice přichází akorát s obstrukcí, kterou chtějí paralyzovat chod Sněmovny. Přitom to byla právě vláda Andreje Babiše, která prohýřila veřejné rozpočty a nechala po sobě prázdnou kasu.

Teď místo, aby přijali odpovědnost a snažili se v současné složité situaci konstruktivně spolupracovat, chtějí jen házet klacky vládě pod nohy a krizi prohlubovat. Řečí o tom, komu a kolik by měla vláda přidávat peněz, má opozice hromadu. Funkční systémové návrhy, kde na to vzít, ale nemá žádné.

Piráti nejsou populisti, aby lidem slibovali něco, co nejde splnit. Snažíme se naopak prosazovat to, co je uskutečnitelné a v současné chvíli mimořádně důležité. Aby teď po podpoře seniorů stát podpořil také rodiny s dětmi. Například tím, že nastaví pravidelný růst rodičovských příspěvků.

Tak nám v tom všem držte palce. Děkujeme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama