Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2023 10:21:00

Tahle země není ani pro mladý…

Tahle země není ani pro mladý…

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhům na úspory z dílny ministra financí Stanjury

 Mnozí studenti již nyní žijí z minima, vládla jim ale chce vzít i to. Nestačí, že zrušila slevy na jízdném, teď chce ještě zdanit stipendia a sebrat studentům slevu na daních. S tím jak ještě rostou ceny nájmů, se obávám, že Českou republiku začnou opouštět talenti. Do budoucna tak může hrozit, že bude nedostatek doktorů, pedagogů, inženýrů, ale hlavně, že se ušetří pár korun, které díru v rozpočtu stejně nezalepí.

Pane Stanjuro, vy opravdu neumíte vymyslet nic lepšího, než šetřit na naší budoucnosti? Nejste schopen efektivně zdanit např. velké energetické firmy, a tak saháte do kapes seniorům nebo mladým lidem. Balónky z balíčku začínají být trochu zoufalé…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama