JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.07.2023 14:07:00

Kavčí hory v amoku

Kavčí hory v amoku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k reakci České televize na návštěvu ukrajinského prezidenta Zelenského

 Připomínalo to nasazení ČST při návštěvách Brežněva nebo Gorbačova. Ve státní svátek od 15 hodin byl uzavřen celý areál Hradu, to museli mít všichni domácí i zahraniční návštěvníci Prahy radost. Nadšené hýkání z obrazovek ČT dávalo tušit, že televarieté bude stát za to. Jako občan ČR jsem byl zvědav, s jakými přísliby našeho nynějšího vedení státu ukrajinský prezident odletí do Turecka.

Zda mu někdo řekne o obrovském státním dluhu a deficitu státního rozpočtu, který musí mohutně utahovat opasky na státu i na našich občanech. O bezpečnostních obtížích - oficiálně sděleném nárůstu východního organizovaného zločinu, nebezpečí ilegálního dovozu a držení zbraní.

Samozřejmě jsme pomohli jako stát a jako lidé po začátku rusko-ukrajinského konfliktu, ČR poskytla více než důstojný azyl statisícům Ukrajinců, kteří utekli před válkou. Zaslali jsme Ukrajině podstatnou část své armádní výzbroje a výstroje (zvláště té východní provenience).

Každá pomoc má také svoje limity (na straně dárce a poslytovatele pomoci), pokud má být efektivní a má mít také podporu vlastního obyvatelstva. Tak si počkejme a pečlivě sledujme výkony zejména našich nejvyšších politiků.

P.S. Než spustí hnojomety všeho druhu - také jsem pomáhal jako občan a dobrovolný hasič ukrajinským běžencům, na jihomoravském KACPU mám odslouženo přes sto hodin.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama