ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2023 23:08:00

Určitě věříme víc držiteli Nobelovy ceny, než předsedkyni sněmovny

Určitě věříme víc držiteli Nobelovy ceny, než předsedkyni sněmovny

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k analýze vlivu eura na rozvoj obchodu

 Studie (vyjde v zářijovém vydání prestižního vědeckého žurnálu Journal of International Money and Finance, více informací najdete ZDE) zjišťuje, že euro má nulový dopad na rozvoj obchodu. Efekt eura na růst vzájemného obchodu členských zemí měnové unie je podle ní v zásadě nulový. Ohledně eura vyjadřuje silné pochyby další přední ekonomové.

„Euro ohrožuje budoucnost Evropy. A evropský projekt je důležitější, než abychom ho obětovali ve jménu eura,” píše například Joseph Stiglitz, laureát Nobelovy ceny za ekonomii. Oproti tomu předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová tvrdí, že naše ekonomika Euro potřebuje.

My určitě věříme víc držiteli Nobelovy ceny, než předsedkyni poslanecké sněmovny. I proto intenzivně sbíráme podpisy pod petici za zachování české koruny A komu věříte více vy?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama