Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2023 20:07:00

Nervozitu způsobuje především vláda, která neplní spliby a vymýšlí nesmysly

Nervozitu způsobuje především vláda, která neplní spliby a vymýšlí nesmysly

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k příčinám růstu nervozity v zemi

 Těžce zkoušenou Ukrajinu je třeba podporovat morálně, finančně i materiálně, není však možné situaci využívat jako argument pro omluvu vlastní neschopnosti. A přesně o to se premiér prostřednictvím kouřové clony, zvané ruská agrese, pokouší.

Před volbami i po nich nám špičky aktuální vládní koalice slibovaly ryzí středopravicovou politiku, kterou bude ztělesňovat štíhlá a efektivní státní správa. Nezvyšování daní, ořezání zbytných výdajů, prosekání právní džungle, vstřícný přístupu k malým i středním podnikatelům, celkové zjednodušení zbyrokratizovaného života obyvatel, orientace naší země západním směrem.

A poslední zmíněný slib je jediný, který koalice reálně plní. Nervozita v zemi není způsobena ruskou agresí, ale zabedněností politické reprezentace, která ignoruje přirozená očekávání vlastního voliče. Vládní zahraniční politice prakticky není co vytknout, ale jen to nestačí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama