Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2023 9:15:00

To zas bude mrzení…

To zas bude mrzení…

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k marnému čekání premiéra Fialy na přijetí v Bílém domě

 Náš premiér zrovna velké úspěchy na poli diplomacie nesklízí, eufemisticky řečeno. V Africe ho odmítli, a přestože poklonkuje Američanům, jak to jen jde, stále nebyl přijat v Bílém domě americkým prezidentem.

Narozdíl od indonéského prezidenta, ale i hlav státu z Angoly anebo Kolumbie. A k tomu premiéři ze Švédska, Nizozemska či Velké Británie. Ti všichni byli letos přijati Joem Bidenem v Bílém domě.

Český premiér Petr Fiala však na schůzku, která se počítá k zahraničněpolitickým vrcholům, má prestiž a symbolizuje sílu oboustranných vztahů, stále čeká... Sice dělá vše, co Američanům na očích vidí, ale premiér nějaké jejich kolonie pro ně asi není tolik důležitý.

Přitom i Rakušan o něm říká, jaký je to státník! No, možná příští rok, píší lidovky…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama