Ing. Martin Kukla

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2024 20:57:51

Rok 2024 bude těžkým rokem, přeji všem hodně sil

Rok 2024 bude těžkým rokem, přeji všem hodně sil

Ani jsme se nenadáli a Vánoce a Silvestr jsou za námi. S lednem tak pro většinu z nás přichází novoroční předsevzetí, nové výzvy a možná i těžká hlava z toho, jak letošek zvládneme.

Ani jsme se nenadáli a Vánoce a Silvestr jsou za námi. S lednem tak pro většinu z nás přichází novoroční předsevzetí, nové výzvy a možná i těžká hlava z toho, jak letošek zvládneme. Z nejrůznějších okolností je totiž jasné, že půjde o těžký rok a mnoho lidí si sáhne na dno.

Stále více lidí musí žádat o příspěvky na bydlení. Je to kvůli vysoké inflaci, kterou ženou kupředu rostoucí ceny energií. Paradoxně kvůli tomu, že roste ne silová složka, ale složka regulovaná státními úřady. Chtěli jsme ji za hnutí ANO pozměňovacím návrhem snížit. Promítá se totiž do všeho zboží, do našich účtů doma i ve firmách a vše zdražuje. Vládní pětikoalice nás však přehlasovala a jako vždy hodila občany přes palubu.
Ale abychom nebyli jen negativní. Věřím, že jedna z pozitivních zpráv bude, že začnou pomalu klesat úrokové sazby u hypoték.

Co se týká Vysočiny, mám radost, že projekty, které jsme v minulém volebním období zahájili, vysoutěžili a připravili, se postupně zrealizovaly. To je ale tak všechno, nic nového se totiž neděje. Současné krajské vedení bych nazval takovou úřednickou vládou bez vedení. Tím, že se nechystá nic nového, bude to mít budoucí krajské vedení těžké, a to nejen s projekční přípravou.
A bude to brzy. Vždyť rok 2024 je rokem voleb do Evropského parlamentu a rokem krajských voleb. Přeji všem do nového roku hodně sil, pevné zdraví a úspěšnou volbu.

Martin Kukla (hnutí ANO 2011),
poslanec, zastupitel Kraje Vysočina
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama