Mgr. Tomáš Kopecký

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2012 23:14:47

Levice vynesla anonymně zelenou kačenku

Levice vynesla anonymně zelenou kačenku

Musím se přiznat, že jsem ohromen „aktuálností a seriózností „ zprávy redakce Parlamentních listů z 20.8.2012

Levice vynesla anonymně zelenou kačenku

Musím se přiznat, že jsem ohromen „aktuálností a seriózností „ zprávy redakce Parlamentních listů z 20.8.2012 znící: „Zelení chtějí měnit kraj. Jen zapomněli říct, jak to udělají“

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Zeleni-chteji-menit-kraj-Jen-zapomneli-rict-jak-to-udelaji-243522


Jako volební manažer koalice Změna pro Královéhradecký kraj si neodpustím reagovat na tento článek. Změna pro Královéhradecký kraj podala koaliční kandidátku dvou subjektů tedy politického hnutí Změna a Strany zelených. Redakci asi unikla naše tisková zpráva ze 17.8. kde představujeme strukturu a výběr kandidátů pro krajské volby 2012. Proto asi redakce článek „aktuálně“ postavila na tiskové zprávě rodící se koalice ze 4.4.2012!


To že redakce se nedopídila našich stránek a aktuálních tiskových zpráv se dá v dnešním uspěchaném světě pochopit. Ale štiplavý výsměšný tón této rádoby aktuality založené na jakých si „faktech“ o „preferencích Zelených v Královéhradeckém kraji, které jsou prý prakticky na nule“ a jakýchsi anonymních názorech dvou levicově orientovaných zastupitelů kraje, kteří nemají ani tu odvahu se k nim přihlásit, je úrovně letní kachny!


Promiňte mi autore se zkratkou „tan“, ale pokud chcete psát o preferencích nějakého politického subjektu, bylo by dobré čerpat z relevantních aktuálních průzkumů! Možná, že mi předložíte jiný „aktuální zdroj“, ale v současnosti je podle mě nejaktuálnějším průzkumem preferencí ke krajským volbám šetření agentury SANEP z 27.7.2012 http://sanep.cz/pruzkumy/volebni-preference-do-krajskych-zastupitelstev-publikovano-27-7-2012/ . Dovolím si konstatovat, že preference 7,6% Strany zelených se opravdu nedají považovat za „prakticky na nule“. Tento průzkum velmi dobře levice zná, protože své preference z něj prezentuje na svých volebních stránkách. Skoro to vypadá, že si všimli i toho „zeleného“ sloupce v grafu, došlo jim, že k těm 7,6% Strany zelených se možná ještě přidá nějaké to procento té většiny osobností bez politické příslušnosti (31 nestraníků z 45 kandidátů), co nominovali, Zelení a tvoří koaličního partnera Změnu. Asi začali být nejistí a vynesli přes vaší redakci tu nádhernou „anonymní zelenou letní kačenku“.


Zvláštní názory, co v článku ti anonymní „levicoví politikové“ říkají: "Oni ti Zelení hodně mluví, ale neudělají nic. Panu Zárubovi bych chtěl popřát hodně štěstí v odchytu žabiček, ale do politiky by se tito lidé neměli plést," jsou opravdu k pousmání. O naší práci v očistě komunální politiky moc dobře vědí (www.zmenaprohradec.cz), možná proto ta nervozita! Co chceme změnit na Královéhradeckém kraji, se dočtete na www.voltezmenu.cz


Anonymní zastupitelé kraje, zkuste se postavit politickým soupeřům čelem, „kačenky“ známe, „vyneste“ raději nějakou kvalitní odbornou diskusi!


Tomáš Kopecký – Změna pro Královéhradecký kraj www.voltezmenu.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama