Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2024 20:25:00

Dvojnásobné výdaje ČR ve srovnání se starými členskými státy EU

Dvojnásobné výdaje ČR ve srovnání se starými členskými státy EU

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.

 Prosazujeme odstoupení od „Green Dealu EU“ i od systému obchodování s emisními povolenkami a energií přes Lipskou burzu. Evropská komise (dle dokumentu vlády Ochrana klimatu ČR) předpokládá, že náklady dosažení uhlíkové neutrality v ČR budou až dvojnásobné ve srovnání se starými členskými státy EU a odhaduje je až na stovky miliard korun ročně po dobu minimálně 20 let. Předsedkyně Evropské komise von der Leyen hovoří o tom, že investice do Green Dealu mají být biliony eur. Šéf skupiny ČEZ Daniel Beneš uvedl, že v příštích deseti letech investice do energetiky spolykají „řádově nižší jednotky tisíců miliard“.

Green Deal EU způsobuje energetickou chudobu a chudnutí milionů lidí. K těmto věcem se v Bruselu zavázal premiér Babiš a premiér Fiala „Zelený úděl“ též podporuje. Budeme aktivně prosazovat ukončení všech pravidel a regulací, které výrobu a distribuci energie zbytečně prodražují. Do zahraničí můžeme prodávat jenom energetické přebytky! Racionální neideologickou ochranu životního prostředí pro lidi ale podporujeme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama