Ing. Bc. Miroslav Krejča, CSc.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2012 20:14:52

„Tak nám zabili (téměř) Ferdinanda …“

„Tak nám zabili (téměř) Ferdinanda …“

Mezinárodní ostuda s pančovaným alkoholem, který zabíjí, a s černým trhem, který nevznikl ze dne na den, si určitě nezadá v tom, že naši skvělí bodyguardi trpně a především trapně bez jakékoli reakce přihlíží „veřejné popravě“ našeho prezidenta.

Místo profesionálů, schopných reagovat na relativně standardní situaci,  jsme ve státní svátek Sv. Václava viděli  jen partu amatérů zevlujících za peníze daňových poplatníků okolo hlavy našeho státu. A kteří po ukončení své aktivní služby budou pobírat určitě nemalé výsluhové renty. Blekotání jejich (nyní již bývalého) šéfa pak už této trapnosti nasadilo jenom korunu. Nakonec akce mladíka v maskáčích by možná zasloužila metál, protože asi nechtěně odhalil, že cosi v tomto státě smrdí (a určitě je toho mnohem víc, než jen tento incident v Chrastavě).

Mám některé výhrady vůči Václavu Klausovi, ale je to stále ještě náš prezident a jako takovému mu patří určité výsady a úcta a já je plně respektuji a nikterak nezpochybňuji. Jenom mu přeji, aby se obklopen takovými „profesionály“ ve zdraví dožil alespoň konce svého mandátu. 

A jaký obrázek to o té naší zemičce vytváří v okolí? Raději ani nedomýšlet…..Na druhou stranu ale asi teď už celý svět ví, že kdesi uprostřed Evropy je malá zemička, kde se „dějou věci“ – prohibici po česku zaregistrovala asi jenom Evropa, ale „popravu“ prezidenta pod odborným dohledem jeho ochranky určitě celý svět. Třeba se i kvůli tomu někdo na nás přijede podívat a vytěží z toho turistický ruch. Proto jak se říká –  „všechno špatný je k něčemu dobrý“. Takže kdo ví?

                                                                                                                      Miroslav Krejča

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama