JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2012 13:02:00

Proboha Zimolo, nedávej KSČM školství. Ať řídí svoz odpadu

Proboha Zimolo, nedávej KSČM školství. Ať řídí svoz odpadu

Více než hodinu debatovali ve středu odpoledne jihočeský hejtman Jiří Zimola a poslankyně Vlasta Bohdalová se studenty třeboňského gymnázia, kteří jsou iniciátory protestů a petice za odvolání Vítězslavy Baborové z rady Jihočeského kraje.

Studentům vadí, že by resort školství v krajské koalici utvořené sociálními demokraty a komunisty měla řídit komunistická zastupitelka a zorganizovali protestní prohlášení s cílem jejího odvolání. Hejtman Zimola slíbil studentům větší participaci na věcech veřejných.

Zimola tímto svým prohlášením ve skutečnosti jen zneužívá značku VV a kryje komunistický návrat k moci. Chápu jej, že neměl při tvorbě koalice moc na výběr, jelikož varianta vládnutí s jihočeským kmotrem Pavlem Dlouhým, tedy velká koalice s ODS, není dobré řešení, ale školství KSČM dávat nesmí. Ať komunisté řídí svoz odpadu, pečují o zeleň místo o rudých vlajek, ale ať nevychovávají další generace.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama