Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2013 14:06:53

Demagogie ČSSD či jen úlet pana Zaorálka?

Demagogie ČSSD či jen úlet pana Zaorálka?

Dnešní (6.1.2013) Partie na TV Prima byla velmi poučná.

 Opět se potvrdilo, že čelní představitelé ČSSD mají stále strach z VV, čímž potvrzují, že práce Věcí veřejných je správná a pro občany potřebná a proto je třeba VV neustále hanit i za použití lží a fabulací. I toto názorně dokázal L.Zaorálek, když v rámci diskuze, která spíš vypadala jako hádání se na trhu, než korektní politická debata, opět začal používat bludnou demagogickou rétoriku, která opětovně chtěla navodit dojem, že VV je strana poskládaná jen z členů bezpečnostních agentur a branných složek.

Jednak jsou to výroky na úrovni bulvárních a hlavně nepravdivých indicií a hlavně by mně velmi zajímalo zdůvodnění jak je možné, že ČSSD přijala do svých řad poslance Humla, který byl též členem bezpečnostních složek? Vypadá to prostě tak, že tradičně ČSSD v rámci populistických a hlavně nepodložených vyjádření je ochotna u druhých kritizovat to, co sama činí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama