Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2013 23:42:42

Oškubaný řidič

Oškubaný řidič

Název, jenž může být realita, která se může lehce stát. Zároveň zkušenost, kterou bych nikomu nepřál, poněvadž po jejím získání by bylo o dalšího rozzlobeného řidiče víc.

  800x600 Jak jsem dříve avizoval, zjišťoval jsem, jaké mohou být následky nevědomky zakoupených nekvalitních náhradních dílů na vozidlo a následného plnění od pojišťoven v případě dopravní nehody a jejich zjištění, že zakoupený díl nesplňuje kvalitativní parametry. Zkráceně uvedeno, řidiči, musíte být na pozoru, protože toto je jeden ze způsobů, jak se některé pojišťovny snaží vyhnout plnění. Proto se ptejte každý svých pojišťoven, jak konkrétně každá z nich postupuje. Jsou to Vaše peníze a proč o ně přicházet. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama