Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2013 20:50:43

Blaničtí rytíři povstaňte, národ zdejší se zbláznil!

 Blaničtí rytíři povstaňte, národ zdejší se zbláznil!

Nadpis článku mně napadl, při vyslechnutí jednoho zajímavého rozhovoru, který se týkal právě proběhlého prvního kola přímé volby prezidenta ČR.

  800x600 Dva postarší pánové, jenž již hodně pamatují vedly velmi zajímavou diskuzi, samozřejmě na téma prezidentských kandidátů. A protože jejich rozhovor byl zajímavý, nešlo je neposlouchat, hlavně tuto pasáž. Cituji: „Nejen že si národ zdejší zaslouží tuto vládu, kterou si zvolil, ale vypadá to, že to samé bude platit i u prezidenta. Protože na jedné straně kritizujeme opoziční smlouvu a její důsledky, církevní restituce i Klausovu amnestii a pak stejně dáme největší počet hlasů těm, kteří za toto nesou výrazný podíl viny a zároveň tyto kroky schvalovali, nebo aktivně podporovali. Tady už snad pomohou jen Blaničtí rytíři, protože národ se zbláznil.“                    Velmi zajímavé, že? Co vy na toto říkáte? Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama