Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2013 16:37:38

Policejní město Znojmo?

 Policejní město Znojmo?

Zkušenost s Městskou policií může být různá, ve Znojmě je smutná. Těmito slovy by mohla setkání s znojemskými „měšťáky“ charakterizovat řada řidičů. Mnozí z nich by nejspíš použili i silná slova o zneužití moci svěřené.

  800x600 Zkušenost s Městskou policií může být různá, ve Znojmě je smutná. Těmito slovy by mohla  setkání s znojemskými „měšťáky“ charakterizovat řada řidičů. Mnozí z nich by nejspíš použili i silná slova o zneužití moci svěřené. Bohužel realita ukazuje, že by nebyla od věci.

Zaparkujete, kde podle dopravního značení můžete, a ejhle, v tu ránu jsou u Vás strážníci Městské policie a začíná martyrium dohadování, zda parkujete správně či nikoliv. Může se stát, že řidič skutečně udělá chybu, ale pokud podle silničního zákona parkuje správně, tak kde je problém? Snaha vybrat pokutu za každou cenu? Příčina může být různá, ale poněvadž se tato situace opakuje poměrně často, budeme vše nadále sledovat a o našich zjištěních přineseme na těchto stránkách podrobnější informace.

Jan Blažek, předseda Krajské rady Věcí veřejných v Jihomoravském kraji

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama