ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2013 18:37:55

Kopněte si do bezmocného

Kopněte si do bezmocného

List z vězení XV.

Jsem v situaci, kdy se nemohu bránit. Složky našeho státu, řízeného Nečasovou vládou, mě prostě umlčely. Jsem přesvědčen, že to je hlavní důvod mého dlouhého věznění. Média ví, že se nemohu vůbec bránit a přesto si do mě s chutí kopnou. Kopat do někoho, kdo svázaný s roubíkem leží na zemi, není férové.

Buštěhrad za standardní cenu


 Před pár dny proběhla reportáž o tom, že vedení Středočeského kraje nerealizuje z fondů EU záchranu buštěhradského zámku. V reportáži zazněla jasná nepravda, že projekt na opravu zámku byl předražen o 40 milionů. To přes to, že jsem v Poslanecké sněmovně ukázal posudek soudního znalce, který konstatuje, že rekonstrukce byla za cenu obvyklou. Dnes už konečně existuje i posudek znalců přizvaných Policií a ti konstatovali totéž. Asi se tato fakta nehodí.

Budu ještě 12 let poslancem?

 Ještě zajímavější byla další reportáž o tom, že vláda projednává zákon, aby uvěznění poslanci nebrali plat. Ukázali, že mně hrozí až 12 let a tudíž bych dostal přes 8 milionů korun. Můj poslanecký mandát končí přitom zhruba v polovině roku 2014, tedy ne za 12 let, ale za 1,5 roku. Tedy docela rozdíl oproti 8,5 milionu, což senzačně tvrdili v médiu. Já bych se mandátu vzdal, pokud bych na základě faktů nebyl přesvědčen, že jsem stíhán a vězněn na politickou objednávku. Také vyšetřování neprobíhá od samého začátku standardně.

Bojí se mě


 Zajímalo by mě, zda v naší zemi existuje někdo, vyjma vládnoucích pomocníků, kdo si myslí, že bych nemohl chodit do Poslanecké sněmovny plnit své povinnosti. Opakovaně jsem o to žádal. Marně. Moc mě v Poslanecké sněmovně nechce. Pravda jim vadí. Tak alespoň navrhuji změny řady zákonů a píši na internet. Je to málo, ale víc mi nedovolí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama