ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2013 15:06:40

Pokračování anonymních akcií není možné

Pokračování anonymních akcií není možné

Ostrov Nauru, Marshallovy ostrovy a Česká republika. Ne, to není pořadí běžců na olympijské dvoustovce, nýbrž seznam zemí, které dosud podporují takzvané anonymní vlastnictví akcií.

Strana LEV 21 s dalším pokračováním fungování tohoto institutu nesouhlasí a uvedla to v minulosti již opakovaně. Zrušení anonymních akcií navíc od samého počátku uvádíme v našem protikorupčním programu.

Při dnešním hlasování o vládním návrhu na zrušení anonymních akcií budeme hlasovat pro přijetí. Zároveň ale nemůžeme podpořit různé pozměňovací návrhy ze strany jednotlivých poslanců, zejména pak z ODS, kteří se různými způsoby snaží této iniciativě bránit a okleštit ji.

Chápeme, že ODS v kauzách jako je IZIP či Opencard nevidí problém anonymních akcií. My ho tam však vidíme. Další pokračování anonymních akcií je neudržitelné a nežádoucí. Kéž by se tak ODS tolik starala o to, abychom ve finále zmíněné olympijské sprinterské dvoustovky skutečně uspěli

Jiří Šlégr, poslanec a místopředseda LEV 21
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama