Oldřich Bubeníček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2013 19:42:00

České záchranné složky nám může svět závidět

České záchranné složky nám může svět závidět

Ničivá povodeň pomalu ustupuje a klesající hladiny řek postupně odhalují dílo zkázy.

 Pro mě však letošní rozvodněné řeky v České republice odhalily ještě jednu skutečnost – úžasné nasazení, odhodlání a koordinaci všech složek záchranného systému od profesionálů po dobrovolníky, od hasičů přes zdravotníky až po policisty. Bylo a je mi ctí s nimi spolupracovat a chtěl bych jim touto cestou vyjádřit své poděkování a obdiv. Celý svět nám může naše záchranáře závidět.
Do zvládání rozvodněných řek se s obdobným nasazením zapojili i další organizace a jednotlivci – lidé z místních samospráv, energetici, vodohospodáři a především sami občané. Bez všech těchto lidí by letošní povodně napáchaly daleko větší škody na zdraví a majetku. Omlouvám se, pokud jsem zapomněl někoho jmenovitě uvést, ale všem, kteří se zapojili a zapojí, děkuji.
Dokázali jsme se semknout při povodních a doufám, že nám semknutost vydrží i při obnově Ústeckého kraje.
Oldřich Bubeníčekhejtman Ústeckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama